Στην κατηγορία αυτή έχουμε δημιουργήσει συνδυασμούς των top shellers προϊόντων μας.Τα προνομιακά αυτά πακέτα σκοπό έχουν να καλύψουν, τις συνολικές ανάγκες για δώρα μίας ξενοδοχειακής μονάδας. με ενιαίο σχεδιασμό και οργάνωση ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε τα κόστη. Υπάρχουν επιλογές ως προς την ποσότητα για μικρές και μεγάλες μονάδες. Η κάθε σύνθεση περιέχει δώρα για όλες τις κατηγορίες (καλωσόρισμα, συνεργάτες, VIP πελάτες κλπ), εμείς προσφέρουμε δωρεάν παιδικά και εποχιακά δώρα.

Μικρά οικονομικά δώρα που είναι κατάλληλα για δώρα άφιξης ή αναχώρησης. Πρόκειται για ελαφριά αντικείμενα σε travel pack συσκευασίες και μεταφρασμένα κείμενα που έχουν όλα τα στοιχεία ενός αναμνηστικού δώρου της εμπειρίας των διακοπών. Η κατηγορία αυτή εξυπηρετεί και τις εκθέσεις καθώς τα συγκεκριμένα δώρα είναι εύκολο να μεταφερθούν.

Σε όλα τα προϊόντα συμπεριλαμβάνεται συσκευασία και τοποθέτηση λογότυπου.

Δώρα για επαναλαμβανόμενους πελάτες και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι πως οι συσκευασίες περιέχουν δύο δώρα προκειμένου να καλύπτουν και τους δύο επισκέπτες ενός δίκλινου δωματίου. Αποτελούν δώρα μεσαίου κόστους καθώς απευθύνονται σε επιλεγμένους πελάτες και όχι στο σύνολο των αφίξεων ενός καταλύματος.

Σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής συμπεριλαμβάνεται συσκευασία και τοποθέτηση λογότυπου.

Εδώ περιλαμβάνονται τα exclusive gifts του καταλόγου μας, τοποθετημένα σε πολυτελείς συσκευασίες. Η σειρά αυτή διαθέτει εξατομικευμένες λύσεις σε υλικά όπως το ασήμι, το μετάξι και άλλους συνδυασμούς υλικών συσκευασμένα σε χειροποίητα κουτιά σχεδιασμένα ειδικά για το κατάλυμα σας.

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται λύσεις για honeymoon suites, wellness suites ή δώρα που έχετε σκεφτεί και μπορούμε μαζί να υλοποιήσουμε ακόμα και σε μικρή παραγωγή.

Δώρα για τους συνεργάτες μίας μικρής ή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Η σειρά των business partner διαθέτει διάφορα είδη γραφικής ύλης για τα hotel inspections αλλά και διάφορα χρηστικά αντικείμενα κατάλληλα για ένα γραφείο. Η συσκευασίες περιέχουν ένα δώρο σε αυτή την κατηγορία.

Σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής συμπεριλαμβάνεται συσκευασία και τοποθέτηση λογότυπου.

Για παιδιά

Μερικές επιλογές για τους μικρούς επισκέπτες των καταλυμάτων. Πρόκειται για χάρτινες κατασκευές που συνδυάζουν το παιχνίδι με την γνώση κάποιων ελληνικών στοιχείων ή την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης των μικρών επισκεπτών. Το παιδικό δώρο απευθύνεται στις ηλικίες από 4 έως 10 ετών και να συμπεριλαμβάνει την ενασχόληση των γονιών με το παιδί ώστε να βιώσουν μία οικογενειακή εμπειρία.

Στα προϊόντα της κατηγορίας αυτής αλλάζουν τα χρώματα και τοποθετείται λογότυπο.

FooterLogo