Εδρεύει στην Κρήτη και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση Αναμνηστικών Πολιτιστικών Δώρων

Memoteasers. Ας συστηθούμε…

Είμαστε μία δημιουργική ομάδα επαγγελματιών στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών, που έχουμε στρέψει τη ματιά και το ενδιαφέρον μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή πρωτότυπων Εταιρικών Δώρων εμπνευσμένα από τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Με  σπουδές στην Αρχιτεκτονική και το design και πολυετή εμπειρία στο χώρο, ξεκινήσαμε πριν από χρόνια με σκοπό να δώσουμε μία νέα εικόνα στα Πολιτιστικά Δώρα ώστε να αποκτήσουν μία νέα θέση στην αγορά ως Εταιρικά Δώρα και Δώρα Επικοινωνίας.

Οι τεχνικές μας βασίζονται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, στη ζωγραφική, στην καλλιτεχνική φωτογραφία, στην εφαρμοσμένη τέχνη της γραφιστικής αλλά και σε όλα τα τεχνολογικά μέσα σχεδιασμού και εικόνας ώστε το τελικό προϊόν να είναι πρωτότυπο και άρτια σχεδιασμένο.

Συνεργαζόμαστε με Εργαστήρια και Βιοτεχνίες σε όλη την Ελλάδα και εντάσσουμε τα Ελληνικά Προϊόντα στα Δώρα μας συνεργαζόμενοι με Έλληνες Παραγωγούς.

Ειδικευόμαστε στα Complimentary Gifts των ξενοδοχείων ως έκφραση της Ελληνικής Φιλοξενίας στο αναμνηστικό δώρο.

Δημιουργούμε Corporate Gifts για την προβολή της Εταιρικής Ταυτότητας μιας Επιχείρησης και την ικανοποίηση των πελατών της στηριζόμενοι στο Brand manual κάθε επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε δώρα για συνέδρια, εκθέσεις, επετείους και γιορτές προσαρμοσμένα στο concept κάθε εκδήλωσης.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους χώρους πολιτισμού και εκπαίδευσης καθώς και στα Μουσεία που θέλουν να δημιουργήσουν δώρα είτε για εθιμοτυπικές επισκέψεις και εκδηλώσεις τους, με το λογότυπό τους είτε θέλουν να αποκτήσουν μία σειρά προϊόντων προς πώληση για το gift shop τους.

Το όραμα μας…

Τα δώρα είναι αντικείμενα με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς αποτελούν φορείς συμβολισμών και συναισθημάτων, δημιουργούν δεσμούς και φέρουν αναμνήσεις.

Αποτελούν μία ευγενική κίνηση που μπορεί να μεταφέρει μηνύματα καθώς και στοιχεία του πολιτισμού και της ιστορίας κάθε τόπου.

Ένα δώρο για να θεωρηθεί επιτυχημένο πρέπει να εξυπηρετεί τον σκοπό του αλλά ταυτόχρονα να είναι πρωτότυπο, ιδιαίτερο και καλαίσθητο.

Ο σχεδιασμός τους απαιτεί δημιουργικότητα αλλά και ευρηματικότητα ώστε να συνδυάζεται η αισθητική με την χρηστικότητα του αντικειμένου.

Όραμα μας είναι να σχεδιάζουμε πρωτότυπα και χρήσιμα δώρα που προσφέρουν ελληνικές εμπειρίες, με φόρμες και χρήσεις που εναλλάσσονται από χρηστικά αντικείμενα σε αντικείμενα ιστορίας και πολιτισμού.

Θέλουμε να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά καλαίσθητα δώρα, αντικείμενα σύγχρονου design που προβάλλουν μία νέα εικόνα της χώρας μας  και προάγουν τόσο την ιστορία και τον πολιτισμό μας όσο και τις σύγχρονες τάσεις της αισθητικής και του σχεδιασμού.

Ο σκοπός και οι αρχές μας

Σκοπός μας είναι να αποτελέσουν τα προϊόντα μας μία εναλλακτική πρόταση στην αγορά των Εταιρικών και Διαφημιστικών Δώρων. H χρήση των προϊόντων, η μορφή τους, το κοινό στο οποίο απευθύνονται, τα υλικά κατασκευής και τελικά ο τρόπος συσκευασίας τους είναι απαντήσεις που καλούμαστε να δώσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα και καλαίσθητα αναμνηστικά δώρα και δώρα προβολής.

Η εταιρία μας βασίζεται σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιών τόσο ανάμεσα στα μέλη της, όσο και με όλους τους συνεργάτες μας. Η δικτύωση και η συνεργασία με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις και η αποκλειστικά εγχώρια παραγωγή των προϊόντων είναι βασικά στοιχεία του αξιακών μας επιλογών.

Εμπνεόμενοι από  αισθητικά, πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία των περιοχών  της Ελλάδας καταθέτουμε τη φαντασία  και τη δημιουργικότητά μας  με σεβασμό στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

FooterLogo