Μία νέα ματιά στο Επιχειρηματικό Δώρο !

Δημιουργούμε πρωτότυπα προϊόντα σύγχρονης αισθητικής, με πηγή έμπνευσης στοιχεία του τόπου μας, χρησιμοποιώντας όλα τα νέα μέσα απεικόνισης και βιομηχανικού σχεδιασμού.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία δεσμών με τον επισκέπτη, μέσω της ευγενικής κίνησης του δώρου και η σύνδεση της εμπειρίας των διακοπών του με ένα χρηστικό αντικείμενο που θα μεταφερθεί στον τόπο του.

Ο σχεδιασμός κάθε προϊόντος στηρίζεται στις αρχές της αισθητικής και του μάρκετινγκ.

H έκφραση της Ελληνικής φιλοξενίας στο ξενοδοχειακό δώρο! Δημιουργούμε δώρα ευχαριστίας για τον επισκέπτη και δώρα προβολής για τουριστικές εκθέσεις, διαθέτουμε προϊόντα στις κατηγορίες, for all,  for repeaters, for VIP guests, for business partners, for kids. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη που προκύπτει σε μία ξενοδοχειακή επιχείρηση μικρή ή μεγάλη.

Σε όλα τα προϊόντα τοποθετείται λογότυπο και σχεδιάζεται η συσκευασία ώστε να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο δώρο.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε τα προϊόντα μας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, διαφοροποιώντας χρώματα και μακέτες αλλά και προσθέτοντας πληροφορίες (π.χ. μετάφραση κειμένων στην επιθυμητή γλώσσα)

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την αποστολή μικρών δεμάτων και επιστολών/καρτών, με αφορμή μία συνεργασία που ξεκινάει, γιορτές και ειδικές περιστάσεις, μία νέα υπηρεσία, μια διαφημιστική καμπάνια, μία έκθεση που ακυρώθηκε.

Επιλέγουμε Ελληνικά Προϊόντα από μικρούς πιστοποιημένους παραγωγούς να πλαισιώσουν  τα αντικείμενα των Memoteasers και δημιουργούμε συνδυασμούς δώρων που καλύπτουν, ανάγκες επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας.

Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή της Εταιρικής σας ταυτότητας στα δώρα επικοινωνίας της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε μία σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για τον σκοπό αυτό αλλά υλοποιούμε και δικές σας ιδέες που εξυπηρετούν κάποια ειδική περίσταση.

Μετατρέπουμε προϊόντα των καταλόγων μας βασιζόμενοι στο Brand Manual κάθε εταιρείας ή δημιουργούμε μαζί κάποιο εξολοκλήρου νέο προϊόν με σκοπό να σας παραδώσουμε Δώρα Επικοινωνίας που εκφράζουν την αισθητική και την φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

H ισχυρή ταυτότητα βοηθά σημαντικά μία επιχείρηση να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και όλα τα σημεία επαφής μιας επιχείρησης με τους πελάτες της θα πρέπει να είναι σε συνέπεια. Τα δώρα προβολής και επικοινωνίας είναι από τα πιο σημαντικά σημεία επαφής με τον πελάτη καθώς μεταφέρουν την εικόνα της επιχείρησης στον προσωπικό χώρο του πελάτη ή συνεργάτη μας.

Διαθέτουμε μία σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά υλοποιούμε και δικές ιδέες.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται δώρα που προσφέρει η εταιρεία σας σε κάποιον συνεργάτη ή πελάτη για να τον ευχαριστήσει αλλά και δώρα ειδικά σχεδιασμένα για κάποια ειδική περίσταση όπως η επέτειος ή κάποια γιορτή της Εταιρείας σας.

Τα Δώρα που προτείνουμε είναι είτε κωδικοί των Memoteasers όπου διακριτικά τοποθετείτε το λογότυπο της εταιρείας, είτε κουτιά με προϊόντα επιλεγμένων τοπικών παραγωγών που συνοδεύονται από κάρτες και συσκευασία ειδικά σχεδιασμένη. Τα εταιρικά δώρα είναι περισσότερο δώρα ευχαριστίας και ένδειξης εκτίμησης και λιγότερο προβολής οπότε η πρωτοτυπία, η χρηστικότητα, η έκπληξη, είναι στοιχεία που φροντίζουμε να καλύπτουμε σε κάθε μας πρόταση.

Σχεδιάζουμε εποχιακά δώρα για την περίοδο των Χριστουγέννων που περιλαμβάνουν στολίδια, κάρτες, διακοσμητικά χώρου σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο design. Σε όλα τα στολίδια και τις κάρτες μπορείτε να τυπώσετε ή να χαράξετε το λογότυπό σας.

Διαθέτουμε επίσης μία μεγάλη γκάμα επιλεγμένων τοπικών προϊόντων που προσφέρονται για συνθέσεις δώρου σε κουτιά, καλάθια ή πουγκιά που συνοδεύονται από κάρτες. Σε πολλά από τα προϊόντα όπως μέλι και βότανα μπορούμε να σχεδιάσουμε ιδιωτική ετικέτα.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία του δώρου και την θεωρούμε αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις όπως κουτιά σε διάφορες διαστάσεις, φακέλους και περιτυλίγματα, όλα εξατομικευμένα με τοποθέτηση λογότυπου.

Κατά παραγγελία υλοποιούμε παραγγελίες που αφορούν άλλες γιορτές ή εκδηλώσεις (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κλπ.)

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό αναμνηστικών ειδών προς πώληση σε χώρους πολιτισμού και καταστήματα μουσείων με την αντίστοιχη θεματολογία. Στην κατηγορία αυτή διαθέτουμε πολλά από τα προϊόντα των καταλόγων μας, μετατρέποντας το δημιουργικό. Με εμπειρία και εξοικείωση σε υλικά όπως ύφασμα, ασήμι, χαρτί, μέταλλα κλπ. μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική παραγγελία. Οι σειρές αυτές σχεδιάζονται κατ’ αποκλειστικότητα  με την υπηρεσία του σχεδιασμού να συμπεριλαμβάνεται, τα γραφιστικά σχέδια παραδίδονται μαζί με τα προϊόντα για μελλοντική χρήση.

Διαθέτουμε επίσης πολλές επιλογές για εθιμοτυπικά δώρα για επισκέψεις και εκδηλώσεις Πολιτιστικών / Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Φορέων Μουσείων κλπ. Επίσης αναλαμβάνουμε υλικό συνεδρίων, βραβεύσεων και αθλητικών εκδηλώσεων.

FooterLogo